FIARE-XARXA VALENCIANA ELEGEIX EL GRUP LOCAL DE TREBALL (GIT)


El passat 29 d’abril es va celebrar l’assemblea de FIARE XARXA VALENCIANA (FXV) que va triar el Grup de Treball Local, històricament anomenat GIT, corresponent al territorio valencià.

El GIT ha quedat composat per dos entitats sòcies –ATTAC i ENCLAU- i per nou socis individuals: Evangelina Martínez Martínez, Sió Planas, Daniel Valera Sendra, Rafael Almoguera García, Jaime Latour Alcantud, Tomás José Ortiz Pérez, Joan Gandia Oltra, Josep Bort Bono i Ramon Cardona Pla que,a proposta de la Junta de FXV aprovada per l’Assemblea, serà el Coordinador.

El GIT té les funcions d’afavorir la participació de les persones sòcies, procurar el creixement de la base social, realitzar activitats d’informació i formació sobre finances ètiques, col·laborar amb les realitats locals que comparteixen valors semblants, donar l’opinió sobre les noves peticions d’associació, contribuir a la valoració socioambiental dels projectes a finançar, proposar i donar a conèixer les candidatures als órgans socials de la Banca, etc.

El GIT entra en relació amb les xarxes i la societat civil d’un determinat territori i, en aquest  àmbit, és el referent i interlocutor de la Cooperativa de Banca Ètica que estem creant en allò que fa referència a la dimensió sociocultural.

Amb l’elecció d’aquesta estructura avancem en la institucionalització de la participació i l’activitat sociocultural de FIARE.

La coordinación entre el GIT i la Junta de FXV permetrà avançar en la difussió i arrelament al nostre entorn d’aquest projecte engrescador en el moment en que ja es converteix en una realitat. Després de l’estiu FIARE obrirà la primera oficina física en Bilbao que, junt amb l’activació dels serveis per Internet i per caixers automàtics, permetrà oferir ja a totes les persones sòcies i clientes els serveis ordinaris que poden necessitar per l’operativa bancària quotidiana.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: